Izvor:
15.04.2017 u 14:39
0

PRSATA ZVEZDA SLAVI RAZVOD: Pogledajte seksi bodibilderku kako gola trči po dvorištu! (FOTO 18+)

Čuvena bodibilderka Džodi Marš (37) digla je veliku frku u Velikoj Britaniji postavljajući na "Instagram" snimak kako potpuno gola trči dvorištem.

Seksi Džodi, koja je poznata i kao starleta i rijaliti zvezda, na taj način je proslavila razvod od Džejmsa Plasida, za koga se udala 2015. godine.

"Ovo je najbolji dan u mom životu! Zvanično sam razvedena", stoji na početku Džodinog komentara snimka.

"Trčim gola po svom dvorištu jer slavim razvod. Ponovo sam rođena i konačno slobodna. Nikad nisam bila srećnija, a svima koji su u nesrećnoj vezi poručujem da se oslobode i da se ne boje toga. Nemojte ostajati u lošim vezama iz pogrešnih razloga. Živi život za sebe, istinska sreća je u tebi. Zapamti, ti si neverovatna osoba i kontrolišeš svoju sudbinu, budi svesna svoje vrednosti", dodala je Džodi.

Kurir
Foto: Twitter/Printscreen, Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter