Izvor:
26.04.2017 u 00:49
0

JEZIVE SCENE U PARIZU: Umalo zgazio biciklistu na treningu, a onda ga pretukao bejzbol palicom! (VIDEO)

Francuski biciklista Žoan Ofredo (30), koji je član belgijskog tima Vanti-Grup Gober, napadnut je tokom treninga u predgrađu Pariza.

Ofredo je napadnut bejzbol palicom i bokserom za vreme treninga. On je trenirao sa dvojicom kolega u predgrađu Pariza, a onda je na njih naleteo automobil. Vozač je zaustavio auto, a sa mesta suvozača izašao je neimenovani mladić i palicom i bokserom nekoliko puta udario Žoana, koji je zadobio prelom nosa i nekoliko rebara.

Policija je brzo intervenisala i podnela prijave protiv napadača.

"Šokiran sam. 15 godina se bavim biciklizmom i ovako nešto nikada nisam doživeo. Pokušao sam da razgovarao sa napadačem, ali umesto toga dobio sam udarce u glavu", rekao je Ofredo, koji se pripremao za trku "Četiri dana Dankerka".

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen/, Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter