Izvor:
30.04.2017 u 16:18
0

TAJSON FJURI PROZVAO NOVOG ŠAMPIONA: Dečko, zaplešimo… Džošua mu BRUTALNO ODGOVORIO! (VIDEO, FOTO)

Nekadašnji prvak sveta u teškoj kategoriji Tajson Fjuri izazvao je novog svetskog šampiona Entonija Džošuu.

Fjuri je u novembru 2015. godine pobedio Vladimira Klička i osvojio titulu. On je pre revanša sa Kličkom objavio da pati od depresije, otkriveno je i da je koristio kokain, a Britanski bord za kontrolu boksa oduzeo mu je licencu i titule u WBO, WBA i IBO. Tajson inače ima nadimak Kralj Cigana.

Džošua je u subotu uveče nokautirao Klička u 11. rundi i došao do titula u verzijama WBA, IBF i IBO!

"Dobra borba Entoni, bio si živ, a i mrtav protiv Klička. Ja sam se poigrao s tipom, zaplešimo", napisao je Fjuri.

Džošua je odgovorio posle pobede nad Kličkom.

"Fjuri, da li si spreman? Da li je ovo što si želeo da vidiš? Volim da se borim. Tajsone, želim da svim ljudima pružim još jedno veče boksa kao što je ovo bilo", naveo je Džošua.

"Fjuri? Tajsone Fjuri, gde si, bebo? Hajde, gde si? Tajsone Fjuri, znam da si pričao mnogo i da želiš da se vratiš, da se opet nadmećeš. A ja hoću da pružim još jednu boksersku noć za ovih 90.000 ljudi", rekao je Britanac.

Usledio je novi odgovor Fjurija.

"Izazov je prihvaćen. Ti i ja ćemo dati svetu najveću borbu u 500 godina. Igraću se sa tobom. Ti si san svakog boksera", poručio je Fjuri.

Kurir
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter