Izvor:
04.05.2017 u 21:16
0

Miljković im je doneo najveći uspeh, a Turci su se prema njemu bedno poneli: NIKO NIJE IMAO HRABROSTI DA MI TO SAOPŠTI! (VIDEO)

Svet odbojke dan nakon što je Halkbank osvojio titulu u Turskoj priča samo o Ivanu Miljkoviću. Suze legendarnog srpskog odbojkaša obišle su ceo svet, a iako su mnogi mislili da je to zapravo kraj jedne velike karijere, on je u prvoj izjavi nakon titule nagovesti da ćemo ga možda gledati i dalje.

Iako je klub najviše zahvaljujući njemu osvojio titulu, jer je podigao formu predvođen sjajnim Slobodanom Kovačem, čelnici Halkbanka nisu se poneli fer prema Miljkoviću, kome ističe ugovor. Još u februaru su potpisali zamenu za srpskog korektora, a niko nije imao hrabrosti da mu to kaže.

Klub je još u februaru potpisao ugovor sa drugim igračem na mojoj poziciji. To su mi saopštili tek dan pred istek našeg dogovora o produžetku saradnje, u sred finalne serije. iako se odavno znalo, niko nije imao hrabrosti da mi saopšti.

To kao da je bio dodatni motiv za Miljkovića da zablista u finalu, a koliko mu je trofej značio pokazao je suzama radosnicama koje nije mogao da sakrije.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter