Izvor:
04.05.2017 u 22:53
0

ŠOK ZA BRITANCA: Džošua mora da se odrekne šampionskog pojasa! (VIDEO)

Britanski bokser Entoni Džošua šampion je sveta teškoj kategoriji u verzijama WBA, IBF i IBO, ali će po svemu sudeći morati da se odrekne pojasa prvaka sveta.

Britanac bi ostao bez jednog od tri pojasa koje je osvojio pobedom protiv Vladimira Klička. Naime, u ugovoru postoji klauzula vezana za revanš, za koji su obojica boksera pokazala veliko interesovanje.

Ukoliko dođe do revanša, to automatski znači da bi Džošua ostao bez jednog od tri šampionska pojasa, jer je u obavezi da brani IBF titulu protiv prvog izazivača Kubarta Pulvela.

Ako prihvati revanš sa Kličkom, Džošua bi morao da preda IBF pojas kao što je to Tajson Fjuri morao da uradi kada je porazio Klička i dogovorio revanš sa Ukrajincem.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter