Izvor:
07.06.2017 u 20:45
0

NAŠI ODBOJKAŠI SE NE PLAŠE NI TERORISTA: Mi smo jaki momci, strah ne postoji!

Još jedan napad je potresao svet. U Teheranu je ubijeno 12 ljudi iz parlamenta, a 39 je ranjeno. A baš Iran stigla je odbojkaška reprezentacija Srbije, koja za vikend igra mečeve u Svetskoj ligi u Teheranu i, na svu sreću, svi članovi naše ekspedicije su dobro.

To je potvrdio reprezentativac Marko Ivović, koji je istakao da su odbojkaši od prijatelja iz Srbije saznali da se desio napad.

"Mi smo smešteni malo van Teherana, tako da nismo ni znali šta se dešava. Ovde su zabranjene sve naše novine, pa ne možemo da otvorimo srpsku štampu na telefonu, te su nas članovi porodice zvali da vide kako smo. Svi smo zdravi i dobro, bezbedni smo potpuno. Evo upravo se spremamo za trening", kazao je Ivović oko 15 časova po srednjeevropskom vremenu.

On je pojasnio kako je protekao njihov dolazak u Iran.

"Mi smo oko šest ujutru stigli, bili smo umorni, jer zbog puta nismo spavali cele noći, pa smo odmah otišli da se odmorimo. Kada smo se probudili i krenuli na ručak, rekli su nam da je naš ambasador odavde zvao da pita kako smo. U međuvremenu su nas zvali i pisali prijatelji i rodbina iz Srbije, tako da smo praktično od njih saznali za sve. Iskreno, vi imate više informacija od nas. Ali ne brinite, bezbedni smo", kazao je Ivović.

Marko je potom kroz osmeh dodao:

"Ne znam šta je ovo, ne bih da baksuziram, ali i prošle godine kada smo dolazili ovde uhvatio nas je na aerodromu u Istanbulu onaj teroristički napad. Ali, ok smo."

Za kraj je svima poručio da ekipu i dalje krasi odlična atsmofera:

"Ne postoji strah, mi smo jaki momci. Daleko smo od mesta na kojem se dogodio napad, bezbedni smo sada. Navijajte za nas za vikend, potrebne su nam pobede kako bismo se plasirali na završnicu Svetske ligge u Brazilu".

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter