Izvor:
09.07.2017 u 17:41
0

ZAVRŠENE PRIPREME U KEČMEKETU: Srpski vaterpolisti spremni za Svetsko prvenstvo! (foto)

Vaterpolo reprezentacija Srbije danas se vraća u Beograd iz mađarskog Kečkemeta, gde se spremala za Svetsko prvenstvo u Budimpešti.

Olimpijski, svetski i evropski šampioni boravili su u Kečkemetu šest dana, radeći prvi deo sa mađarskom selekcijom, a potom i samostalno.

.- Sve je bilo zaista jako dobro. Odradili smo što smo zamislili. Nastavljamo u utorak na bazenu na Dorćolu – kratko je rekao selektor Dejan Savić.

Zadovoljstvo dosadašnjim tokom priprema izrazio je i Sava Ranđelović.

– Sve je po planu, odradili smo tri treninga sa Mađarima i svidelo mi se kako smo izgledali u tim mečevima, što ništa ne znači za predstojeće prvenstvo. A onda smo se okrenuli nama i vežbali sta bi moglo da nas očekuje od drugih ekipa – poručio je mladi vaterpolista.

Igračima je pored velikog gostoprimstva Mađara u sećanju ostao i detalj kada su ih na jednom treningu skandiranjem "Srbija, Srbija" pozdravilo oko stotinak dečaka i devojčica iz Kečkemeta, na šta su im odgovorili aplauzima i mahanjem.

Ekipa Dejana Savića neće imati sparing partnera do Svetskog prvenstva, gde se u C grupi sastaje sa Južnom Afrikom 17.jula, dva dana kasnije sa Španijom, a 21. jula sa Grčkom.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter