Izvor:
09.07.2017 u 22:43
0

DIJAMANTSKA LIGA: Španović druga na mitingu u Londonu!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je drugo mesto na mitingu u Dijamantske lige u Londonu.

Španović je u prvoj seriji ostvarila rezultat od 6,88 metara i to joj je bio jedini skok u Londonu zbog bola u stopalu, povrede koju je zaradila u Lozani u četvrtak.

Ispred Španovićeve bila je olimpijska šampionka Tiana Bartoleta, skokom 7,01 metara u petoj seriji, dok je treća bila Australijanka Bruk Straton (6,79m).

Trener Goran Obradović istakao je da je Ivana osetila mnogo jači bol nego u Lozani, zbog čega su odlučili da završi takmičenje.

"Nismo želeli da bilo šta rizikujemo u nastavku. Ovaj rezultat je dobar pokazatelj forme, obezbedila je nove bodove za finalni miting u Briselu tako da je na neki način cilj ispunjen. dredićemk terapiju i odmah posle neophodnih tretmana nastaviti sa pripremama za Svetsko prvenstvo koje ćemo odraditi u Slovačkoj, navodi Obradović.

Finalni miting skoka u dalj održava se u Briselu 1.septembra.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter