Izvor:
10.07.2017 u 02:42
0

ŠPANOVIĆEVA KIPTI OD BESA: Ova daska je razlog što sam se povredila! (FOTO, VIDEO)

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović je i pored povrede bila vrlo blizu trijumfa na mitingu Dijamantske lige u Londonu koji je završila na drugom mestu.

Malo posle takmičenja naša najbolja atletičarka je postavila fotografiju sporne daske iz Lozane zbog koje joj je i stradalao stopalo, uz poruku kojom je pokazala bes. Ivana je pobedila upravo u Lozani uz sve probleme, ali je u Londonu i pored bola skočila do druge pozicije.

"Ova daska u Lozani je razlog što sam povređena. Previše je visoka u odnosu na ostale daske za odraz. Zato sam i morala da se povučem u Londonu. Ljuta sam jer su ovakve stvari neprihvatljive. Jeste da sam se plasirala u finale, ali ovo je obično sr..e", napisala je Španovićeva uz sliku sporne daske na Instagramu.

Njoj je jedan skok, rekordan ove sezone, u prvoj seriji (6,88 metara), posle kog je morala da završi takmičenje u Londonu, bio dovoljan za drugo mesto.

Kurir
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter