Izvor:
15.07.2017 u 18:30
0

ZAKUVALO SE Mekgregor Mejvederu: Ja rasista? Pa, ja sam crnac od struka na dole!

Ostalo je nešto više od 40 dana do duela neporaženog boksera Flojda Mejvedera i MMA zvezde Konora Mekgregora, a njih dvojica se prilično trude da održe visok nivo interesovanja za ovaj spektakl.

Amerikanac i Irac su trenutno na turneji u kojoj su obišli Los Anđeles, Toronto i Njujork, a na redu je London.

Prva tri sučeljavanja obilovala su vatrenim prepucavanjem, čuvenim "trash talkom", u čemu je u jednom trenutku Mekgregor prešao granicu tolerancije i navukao gnev dela javnosti na sebe.

Irac je u nekoliko navrata poručio Mejvederu da je "majmun" i zatražio da pleše za njega, što je u delu javnosti protumačeno kao aluzija na rasizam.

Situacija je eskalirala u jednom trenutku tokom suočavanja u Njujorku, pa su Flojdovi čuvari nasrnuli na vatrenog Irca. U prvom trenutku nije bilo jasno šta je tačno Mekgregor rekao, pa je Flojd novinarima objasnio da "Mekgregor nije pokazao poštovanje prema njegovoj ćerki i majci njegove ćerke", kao i da je "uvredio sve crne žene".

Mekgregor je oštro demantovao te navode.

– To jednostavno nije istina. Ja sam multikulturalan, jako multikulturalna individua i nemam nikakvih zlih osećaja prema bilo kome. Ja ni ne vidim ko je kakve boje kože. Ko hoće da tumači na drugačiji način, neka mu. To je glupo i bizarno. Da se dotaknem malo rase. Mnogo ljudi kaže da sam protiv crnaca. To je glupost. Pa, zar ne znate da sam ja napola crnac? Ja sam crnac od pupka prema niže, rekao je Konor Mekgregor.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter