Izvor:
12.08.2017 u 17:04
0

JOŠ JEDAN PEH ZA SRPSKE ATLETIČARE: Dudaš diskvalifikovan!

Mihail pao tokom trke na 110 metara sa preponama pa je usledila diskvalifiakcija iako je usptao i završio trku

Maleri za srpske atletičare na Svetskom prvenstvu u Londonu se nastavljaju! Posle neverovatnog načina na koji je Ivana Španović ostala bez zlatne medalje u petak uveče u skoku udalj, mislili smo da će subota biti srećniji dan. Kako smo se samo prevarili!

U prvoj disciplini drugog dana takmičenja u desetoboju, trci na 110 metara sa preponama, naš rekorder Mihail Dudaš je diskvalifikovan. On se tokom trke sapleo na prepreku i pao. Ustao je, nastavio je trku i završio je za 23,55 sekundi. Međutim, usedila je diskavifikacija. Ovo je automatski označilo i kraj Dudaševog takmičenja na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu.

Pravila su pravila – saopšteio je spiker na "Olimpijakskom stadionu" u Londonu Džof Vajtman.

Ovo je drugo veliko takmičenje na kome Dudaš ne završava desetoboj. Ove godine izdale su ga noge na manje od 100 metara do kraja trke na 1000 metara tokom Evropskog prvenstva u dvorani i Beogradu.

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter