Izvor:
13.08.2017 u 00:44
0

ČAVIĆ O SLUČAJU ŠPANOVIĆ: Boli me srce zbog svega, veća nepravda od one moje!

Ivanina priča je na neki način drugi deo teorije zavere „Srbiji ne dozvoljavaju da pobedi Ameriku“, koja je započeta još sa porazom Čavića od Felpsa u čuvenom finalom OI u Pekingu na 100 metara delfin.

Naš plivač je prvi stigao na cilj, ali je najbolji svih vremena jače dotakao senzor i prvi je registrovan njegov dodir, zbog čega mu je pripalo zlato.

-Ivanin slučaj je još veća nepravda od one moje – poručio je Čavić za „Novosti“. – Bio sam u avionu na putu za Ameriku i nisam video skok dok mi Tviter nije „eksplodirao“. Velika je to sramota za svetsku federaciju i to ne pričam zato što je Ivana naša. Već zato što je propust u kvalitetu papira! Boli me srce zbog svega i smatram da je to još gore od onog što sam ja doživeo.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter