Izvor:
14.08.2017 u 16:30
0

Atletski savez Srbije ne odustaje: Pravdu za Ivanu potražićemo na sudu u Lozani!

Predsednik ASS Veselin Jevrosimović najavio je da će se žaliti i Sudu za sportsku arbitražu u Lozani zbog nepravde koja je nanesena Ivani Španović na Svetskom prvenstvu u Londonu.

– Komisija je amaterski donela odluku, na osnovu televizijskog snimka, nisu uzeli u obzir i kamere na osnovu kojih se meri skok, što smo tražili da se unese u zapisnik. Sudija koji je video fantomski trag posle nije želeo da prizna grešku, verifikovao je svoju odluku, a komisija njegovu. Kada budemo prihvatili sav materijal, žalićemo se dalje, "teraćemo" se dokle stignemo, ako treba i do Lozane – izjavio je Jevbrosimović.

Ostaje nada da će Sud u Lozani imati više sluha od komisije u Londonu.

novosti.rs
Foto: Twitter/LookerWeekly

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter