Izvor:
15.08.2017 u 16:15
0

PARADOKS: Ivani ukrali zlato pa je izabrali u Sportsku komisiju IAAF!

Španović, koja je bila među 15 kandidata, dobila je poverenje učesnika u toku tek završenog Svetskog prvenstva u Londonu.

Pored nje novi članovi komisije su Kim Kolins, Injaki Gomez, Adam Kšot Tomas Roler i Benita Vilis i biće na tim pozicijama četiri godine, počev od 1. januara 2018.

Sporska komisija IAAF ima ukupno 19 članova, 12 se bira na osnovu glasova sportista, a sedam od predstavnika Saveta IAAF-a.

Španović je izabrana u svetsku atletsku elitu nakon što je na Svetskom prvenstvu u Londonu njen nastup izazvao veliku polemiku, kada joj je prilikom skoka, koji bi joj doneo zlatnu medalju, odlepio broj na dresu i ostavio trag u pesku što su sudije uračunale.

Ona je završila na četvrtom mestu i na samo centimetar od bronzane medalje.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter