Izvor:
26.08.2017 u 06:56
0

DRUGI NAJSKUPLJI TRANSFER U ISTORIJI: Barselona za Usmana Dembelea izdvojila 105 miliona evra!

Francuski fudbaler Usman Dembele postao je drugi najplaćeniji igrač svih vremena, jer ga je Barselona dovela iz dortmundske Borusije za 105 miliona evra.

Transfer Dembelea je u rangu prošlogodišnjeg Pola Pogba iz Juventusa u Mančester Junajted, s tim da u slučaju bonusa može da dostigne još 42 miliona evra ukoliko se ispune određeni bonusi.

Dugo je trajala saga oko transfera, Dembele je čak odbio i da trenira zahtevajući prelazak na Nou Kamp, što mu se na kraju ispunilo sa potpisom petogodišnjeg ugovora.

Dembele je jedna od zamena za odlazak Nejmara u PSŽ za rekordnih 222 miliona evra, a drugi koji se čeka je Filipe Kutinjo iz Liverpula.

Tanjug
Foto: Twitter/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter