Izvor:
29.09.2017 u 02:22
0

EP ZA ODBOJKAŠICE: Srbija porazila Belorusiju, dominantno do polufinala!

Srpske odbojkašice plasirale su se u polufinale Evropskog prvensta pošto su pobedile Beloruskinje sa 3:0 (25:19, 25:12, 25:14)

Izabranice selektora Zorana Terzić odgirale su gotovo pa perfektan meč i ni u jednom trenutku nisu dale protivnicama ni d apomisle da mi mogle da uzmu set, a kamoli nešto više.

Najefikasnija u pobedničkom sastavu bila je Tijana Bošković sa 18 poena, dok su po 12 upisale Brankica Mihajlović i Stefana Veljković.

Kod Beloruskinja Bariševič je postigla devet poena, dok su po pet ostvarile Harelik i Markevič.

Odbojkašice će u polufinalu igrati protiv bolje selekcije iz duela Rusije i Turske koji se igra u petak.

TOK MEČA

Treći set:

KRAJ! Srbija je u polufinalu! Bilo je samo pitanje kojim rezutlatom će se završiti treći set – 25:14

Polako ali sigurno Srpkinje privode ovaj meč kraju. Na drugoj pauzi naše igračice vode 16:10.

Vođstvo Srbije i na početku trećeg seta. Bilo je 5:1 za naše, ali Beloruskinje ipak nisu dozvolile našim igračicama da se još više odlepe do prvog tehničkog tajm-auta – 8:5.

Drugi set:

Furiozan finiš drugog seta! Razgoropadila se Tijana Bošković i pogurala naše odbojkašice do dvocifrene prednosti u drugom setu – 25:12.

Dodale su gas Srpkinje i na drugu pauzu odlaze sa šest poena prednosti – 16:10. Razigrala se Brankica Mihajlović.

Drže se Beloruskinje na početku drugog seta. Naše igračice za sada ne uspevaju da se rezultatski odlepe i na prvom tehničkom tajm-autu imaju "samo" dva poena prednosti – 8:6.

Prvi set:

Bez većih problema su naše reprezentativke privele prvi set kraju, a još su i uvećale prednost – 25:19.

Ne staju naše odbojkašice, zadržale su nivo igre sa starta seta i vrlo brzo stigle do pet poena prednosti nad Beloruskinjama koje trenutno nemaju rešenje za raspoloženje Srpkinje koje vode 16:11.

Odlično su srpske odbojkašice otvorile meč i sjajnom igrom pre svega Tijane Malešević povele 7:3 pa su na tehnički tajm-aut otišle Srpkinje sa prednošću od 8:4.

Informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter