Izvor:
01.10.2017 u 16:47
0

Nerealna scena na kraju trke Formule 1: Fetel se popeo na bolid drugog vozača i tako došao do boksa! (VIDEO)

Neverovatna scena viđena je na kraju trke za Veliku nagradu Malezije, gde je Sebastijan Fetel sa poslednjeg mesta došao do 4. mesta! Međutim, ostao mu je gorak ukus u ustima na kraju, iako je bio vozač koji je obeležio trku, jer ga je s leđa udario Lens Strol i uništio mu bolid.

Svi su bili u čudu kada su videli Fetela sa gumom na zadnjem delu formule po završetku trke, a kasnije se ispostavilo da je u pitanju posledica udarca Lensa Strola, koji nije ni gledao gde se Fetel nalazi u odnosu na njega, nakon što je trka završena.

Fetelov bolid nije mogao dalje da se kreće, pa ga je zaustavio nasred staze, a tada mu je stao Paskal Verlen, koji mu je ponudio vožnju do boksa. Nemac je na kraju seo na njegov bolid i tako došao do prostorija nakon trke.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter