Izvor:
07.10.2017 u 18:45
0

Sportska priča koja tera suze na oči: Zbog preminulog druga prešao iz Zvezde u Partizan!

Rukometaš Partizana Marko Pantelić šest godina nosio je dres Crvene zvezde, a onda 2014. godine prešao u redove ljutog rivala.

Pantelić je odlučio da promeni boje pošto mu je preminuo jedan od najboljih prijatelja, koji je navijao za Partizan.

– Kada mi je preminuo jedan od najboljih prijatelja, Milan Jeftić Jefta, koji je bio veliki "grobar" i čija je želja bila da me vidi u dresu Partizana, rešio sam da ispunim obećanje koje sam mu dao pre smrti i da zaigram za crno-bele – kazao je za Telegraf Pantelić.

Kontaktirao je Aleksandra Blagojevića, direktora RK Partizan, a uprava iz Humske izašla mu je u susret bez razmišljanja.

– Igranje u Partizanu posvetio sam preminulom prijatelju, to je nešto što sam morao da uradim, a dok sam bio tamo, shvatio sam da Uprava crno-belih odlično radi posao jer guraju svoju decu.

Ali, ne zaboravlja Pantelić crveno-bele, i dalje verno prati bivši klub.

– Zvezda mi je u srcu celog života, uvek sam išao na severnu tribinu. Tamo idem i danas, ali sam odrastao sa momcima sa Slavije, Vračara i Konjarnika, koji su pravi "grobarski" kraljevi. Čak i svi u mojoj porodici navijaju za Partizan – otkrio je rukometaš Partizana pred derbi za Zvezdom na Banjici (18:30).

– Ja sam Zvezdaš do groba i to ništa ne može promeniti. Uvek dajem prednost Crvenoj zvezdi – kaže Pantelić.

informer.rs
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter