Izvor:
29.06.2016 u 13:38
0

LUKAČ: Odbojkaši Srbije su DOBRO i čekaju nove informacije o napuštanju aerodroma Ataturk

Srpski odbojkaši su dobro, raspoloženi su, svesni situacije na aerodromu u Istanbulu i strpljivo čekaju da napuste avion i prenoće u hotelu, rekao je Tanjugu tim menadžer Laslo Lukač.

Kada smo sleteli odmah su nam rekli šta se desilo, u avion je ušao i jedan predstavnik naše ambasade i objasnio nam da treba da sačekamo. Momci su dobro, svesni su šta se dešava i mirno čekaju novu informaciju – opisao je Lukač Tanjugu u SMS poruci iz Istanbula.

Srpski odbojkaši trebalo je nešto posle ponoći po srpskom vremenu da nastave put za Teheran, gde narednog vikenda igraju na turniru Svetske lige, ali pošto su otkazani svi letovi put će najverovatnije nastaviti danas, odnosno, kad ponovo bude otvoren aerodrom.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić razgovarao je sinoć telefonom sa selektorom odbojkaške reprezentacije Nikolom Grbićem, koji mu je potvdio da su svi igrači i stručni štab dobro.

Tanjug
Foto: Twitter/Stanke011

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter