Izvor:
26.10.2017 u 17:17
0

ŠOKANTAN POTEZ ŠUMAHEROVE PORODICE: Objavili fotografije Mihaela snimljene uoči nesreće, navijači ogorčeni! (FOTO)

Slavni vozač Formule 1 Mihael Šumaher od decembra 2013. godine i nesreće u kojoj je zadobio teške povrede, nalazi se van domašaja javnosti.

Njegova porodica čini sve kako bi sačuvala privatnost, pa niko ne zna kakvo je Mihaelovo trenutno zdravstveno stanje.

Fanovi Šumahera su ogorčeni zbog takvog ponašanja porodice sedmostrukog šampiona Formule 1.

Dodatno ogorčenje izazvao je postupak porodice koja je na službenoj stranici velikana Formule 1 objavila fotografije Mihaela snimljene 2013. godine uoči nesreće. Šumaher je pozirao za jedan čuveni makazin u kaubojskom šeširu i kožnoj jakni.

Takav postupak porodice izazvao je lavinu negativnih komentara Mihaelovih fanova, koji i dalje čekaju tačne informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

– Ne razumem porodicu koja postavlja takve fotografije, ali ništa ne objavljuje o njegovom zdravstvenom stanju – jedan je od komentara navijača.

– Fanovi moraju da budu obavešteni kako mu je. On je osoba od javnog interesa i ima mnogo obožavatelja – pojasnio je neko u komentarima.

– Oduvek sam voleo Mihaela i jako sam tužan što ne znam kako je danas – napisao je drugi navijač.

– Bez obzira da li pati ili ne, to je velika agonija, a mi imamo pravo da znamo – poručio je treći.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter