Izvor:
30.04.2016 u 02:19
0

FJURI PRED REVANŠ: Kličko je dosadan bokser!

klicko

Svetski bokserski šampion u teškoj kategoriji Britanac Tajson Fjuri rekao je danas da je njegov naredni protivnik Ukrajinac Vladimir Kličko dosadan bokser, koji ne rizikuje u mečevima.

Fjuri je prošlog novembra u Diseldorfu pobedio Klička jednoglasnom odlukom sudija i preuzeo šampionske titule u verzijama WBA, WBO i IBF. To je bio prvi poraz Klička u 68 mečeva. Kličko je na osnovu ugovora odmah posle meča zatražio revanš, a meč je zakazan za 9. jul u Mančesteru.

– Vladimir je bokser koji ne rizikuje. Možda će da dodje da priča kako će dobro da boksuje, ali još nisam video da je to radio u svim njegovim mečevima. Jedinu zabavu imao je kada je izgubio nokautom, a to se dogodi kada on pokuša da boksuje – rekao je Fjuri, preneli su britanski mediji.

Kličko je bio svetski prvak od 2006. godine, sve do prošlog novembra kada ga je pobedio Fjuri, do sada neporažen u 25 mečeva.

Kličko je nedavno nazvao Fjurija klovnom.

– Želim da prokomentarišem ono što je Vladimir rekao o klovnu. Nazovi me klovnom, nazovi me cirkuskom tačkom, nazovi me debelim, ružnim, ćelavim. Čak me nazovi Su ako želiš, ali nemoj me nazvati Vladimir Kličko, pošto je to uvreda rekao je Fjuri.

Izvor: Beta
Foto: YouTube Printscreen/HOBBIT`S ODYSSEY

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter