Izvor:
11.11.2017 u 00:39
0

PONAVLJA SE SCENARIO SA VIDIĆEM: Marko Arnautović „leti“ iz Vest Harma? (foto)

Marko Arnautović bi mogao da bude jedan od prvih igrača koji će napustiti Vest Hem, jer je uprava kluba dozvolila Dejvidu Mojsu da napravi promene u sastavu.

Britanski mediji već nekoliko dana pišu da je Srbin sa austrijskim pasošem jedan od Mojsovih najvećih problema.

Da problem bude još veći, "Čekićari" su za Arnautovića dali oko 25 miliona evra pre samo četiri meseca.

On je do sada dao dva gola od kada je došao iz Stouka, a jednom je dobio i crveni karton. Britanski mediji pišu da bi Vest Hem mogao da se okrene Hariju Arteru iz Bornmauta, a jedna od Mojsovih želja mogao bi opet da bude Vilijam Karvaljo.

Mojs je sa ekipom prvi trening obavio u sredu. Čitava situacija pomalo podseća na onu od pre četiri godine. Mojs je tada nasledio Aleksa Fergusona, na klupi "Đavola" je 'potrajao' svega devet meseci, ali je za to vreme iz kluba odlučio da ode Mančesterov kapiten Nemanja Vidić.

On sa Mojsom nije dobro sarađivao i odlučio je da ode u Inter 2014. godine. Mojs je tada Vidiću između ostalog pokazivao snimke Fila Džagielke da bi od srpskog štopera napravio boljeg igrača.

Arnautović bi sada mogao da postane drugi "Srbin" koji odlazi iz tima čiji je menadžer škotski stručnjak.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter