Izvor:
03.12.2017 u 15:13
0

SVETSKI KUP U LEJK LUIZU: Pobednica današnjeg spusta Mikaela Šifrin!

Američka skijašica Mikaela Šifrin pobednica je današnjeg spusta Svetskog kupa u kanadskom Lejk Luizu.

Šifrin, specijalista za tehničke discipline, do prvog trijumfa u karijeri u spustu došla je u vremenu od minut, 27 sekundi i 55 stotinki.

Drugo mesto zauzela je Nemica Viktorija Rebenzburg sa 13 stotinki, dok se na trećem stepeniku pobedničkog postolja našla Švajcarkina Mihaela Gizin sa 17 stotih delova sekunde lošijim vremenom od pobednica.

Dosadašnja vodeća skijašica u poretku spusta Kornelija Hiter našla se na četvrtom mestu sa 19 stotinki zaostatka, dok je peto mesto zauzela Tina Vajrater iz Lihtenštajna.

U poretku spusta vodeća je Šifrin sa 160 bodova, 10 manje ima Hiter, a Vajrater je treća sa 125.

Šifrinova vodi i u generalnom plasmanu Svetskog kupa sa 465 bodova, dok je Rebezburg druga sa 316, a Slovakinja Petra Vlhova je treća sa 221.

Naredna trka Svetskog kupa voziće se sustra takodje u Lejk Luizu kada je na programu superveleslalom.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/mikaelashiffrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter