Izvor:
15.01.2018 u 20:23
0

Najbolji srpski rukometaš napušta reprezentaciju posle EP!

Najbolji srpski rukometaš Petar Nenadić najavio je da neće biti u nacionalnom timu posle Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Nenadić, koji u junu puni 32 godine, fokusiraće se na klupske obaveze, ali još uvek nije siguran da li će napraviti samo pauzu ili oproštaj od reprezentacije.

– Pauza ili oproštaj, nisam siguran još uvek, ali u svakom slučaju, potrebna mi je pauza posle dosta godina i samo dva propuštena takmičenja u nacionalnom dresu.

Potreban mi je "brejk" u svakom smislu. Vreme će pokazati da li će biti samo pauza ili oproštaj. To je moja odluka, nije ishitrena, nekim ljudima je već bila najavljena – rekao je Nenadić novinarima u Splitu posle dva poraza od Hrvatske i Švedske.

On je dodao da nije zadovoljan svojim partijama u reprezentaciji i da je očekivao više od cele generacije.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter