Izvor:
17.07.2016 u 21:33
0

GRČKA IZNENADILA SRBIJU: Naši vaterpolisti izgubili posle penala u finalu

Vaterpolo reprezentacija Grčke osvojila je Turnir osam nacija u Boru, pošto je danas u finalu savladala Srbiju 15:14 posle produžetaka.

U regularnom delu bilo je 9:9 (1:4, 4:0, 2:2, 2:3).

Grci su se revanširali svetskim i evropskim šampionima za poraz na startu turnira 9:7, zahvaljujući pre svega sjajnoj drugoj četvrtini koju su dobili 4:0.

Prilikom izvođenja sedmeraca presudio je promašaj Andrije Prlainovića u sedmoj seriji, a prethodno je u prvoj seriji promašio i Filip Filipović.

Treće mesto osvojila je Italija pobedom protiv Crne Gore 11:8.

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić posle poraza u finalu turnira u Boru od Grčke izjavio je da je ambijent bio sjajan i da su svi akteri uživali.

Svi su uživali, sjajan ambijent, odlična publika i bilo je milina igrati ovde. Imamo još dosta da radimo, i jedni i drugi. Idemo dalje – izjavio je Savić, a prenosi sajt VŠ.

Kapiten srpskog tima Živko Gocić istakao je da su Grci ponovo pokazali da su odličan tim.

Videlo se da ima oscilacija u igri, a Grci su ponovo pokazali da su odličan tim. Sa njima igramo u drugom kolu u Riju i imaćemo šta da izvučemo iz ovog meča – rekao je Gocić.

Najiskusniji srpski igrač Slobodan NIkić rekao je da nije zabrinut.

Ovo je pripremni turnir i sve ekipe su imale uspone i padove. Nisam zabrinut, siguran sam da će do Rija sve biti kako treba – poručio je Nikić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ bor030

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter