Izvor:
30.01.2018 u 20:23
0

ATLETSKI SAVEZ SRBIJE ODLUČIO: Španović i Anić najbolji u 2017. godini!

Evropska dvoranska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović i nacionalni rekorder u istoj disciplini Lazar Anić zvanično su proglašeni za najbolje atletičare Srbije u 2017. godini na svečanosti Atletskog saveza Srbije (ASS) u Beogradu.

Za najbolji klub proglašena je Vojvodina iz Novog Sada, čiji je Španovićeva član, dok je njen trener Goran Obradović, takođe iz Vojvodine, proglašen za najboljeg stručnjaka.

– Ponosna sam na sebe, trenera i klub na postignutim rezultatima. Zahvaljujem se Olimpijskom komitetu i sponzorima na pomoći, a Atletskom savezu Srbije na uspešnoj godini i organizaciji Evropskog dvoranskog prvenstva – izjavila je Španovićeva.

U ostalim kategorijama nagrade za najbolje dobili su Adrijana Vilagoš i Nebojša Ivić (mlađi pioniri), Amra Terzić i Amel Džakovac (pioniri), Tamara Mićević i Tihomir Đorđević (mlađi juniori), Milica Kardašević i Veljko Nedeljković (juniori), Zorana Barjaktarević i Aleksa Kijanović (mlađi seniori).

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/LookerWeekly

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter