Izvor:
12.02.2018 u 19:27
0

IVANA ŠPANOVIĆ FOKUSIRANA NA BIRMINGEM: Ne brinu me prestupi!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da je zadovoljna rezultatima na mitinzima u Karlsrueu i Diseldorfu bez obzira na, neuobičajeno, veliki broj prestupa.

Rekordera u skoku u dalj bila je treća na prvom ovosezonskom nastupu održanom u Karlsrueu, dok je u Dizeldorfu osvojila prvo mesto.

– Zadovoljna sam urađenim. Najjači utisak je što sam na prvom mitingu napravila pet prestupa, ali to su bili kvalitetni skokovi. Nije potrebno da budem u najboljoj formi na mitinzima. Miting "Serbia open"u Beogradu će mi osvežiti emocije i poslužiti kao priprema pred Svetsko prvenstvo u Birmingemu na koje sam maksimalno fokusirana – izjavila je Španovićeva na konferenciji za novinare u hotelu Moskva.

Trener Goran Obradović istakao je da će skok od 7,10 metara biti dovoljan za osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Birmingemu.

– Imamo nedelju dana pripremnih treninga, zatim Beogradski miting u narednu sredu i Glazgov sedam dana pre Svetskog prvenstva u Birmingemu 4. marta. S obzirom na okolnosti na kojima treniramo, a to je beton, onda se spremamo za tu podlogu, mada Ivani više odgovaraju daske. U Glazgovu ćemo biti na daskama, a u Birmingemu u betonu. Smatram da će 7,10 metara ili nešto više biti dovoljan za zlatnu medalju –

Španoviheva je i zvanično produžila saradnju sa kompanijom "Red Bul".

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/RobertRobi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter