Izvor:
17.02.2018 u 02:33
0

VATERPOLISTI SE OBRUŠILI NA SUDIJE: Kao da Srbija ne sme da vodi pet razlike!

Vaterpolo reprezentativci Srbije bili su zadovoljni pobedom nad Grčkom (12:10) u Drugom kolu Evropa kupa, ali su nezadovljni suđenjem.

Imali smo taj evidentan pad, ali… Neki kriterijumi su drugačiji, kao da Srbija ne sme da vodi pet razlike. Tako je na svim takmičenjima. Za ovo danas smo i mi krivi za te oscilacije, ali nije samo naša krivica – rekao je kapiten Filip Filipović.

Vaterpolo reprezentacija Srbije u subotu igra protiv Holandije i Hrvatske.

Hoćemo da igramo najbolje što možemo protiv Hrvatske. Rezultat nije u prvom planu, nismo ni kompletni, ali dobro je da vidimo gde smo u odnosu na leto kada su najveće obaveze– dodao je Filipović.

Suđenjem na utakmici protiv Grčke bio je nezadovoljan i Dušan Mandić.

Voleo bih da kažem nešto o sudijama, ali neću. Otvorili smo kako treba, poveli velikom razlikom. Onda smo se opustili. Oni su se primakli i sve smo izdržali i pobedili. Sada još dve utakmice i da završimo ovaj Evropa kup – rekao je Mandić.

Vaterpolista Miloš Ćuk rekao je da je Srbija imala očekivan pad u završnici utakmice.

Teška i naporna utakmica, znali smo to. Grci su snažni. Imali smo odličnu odbranu u prve dve četvrtine. Posle smo pali, ali to je očekivano. Za ovaj stadijum priprema teško je više da se očekuje – rekao je Ćuk.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter