Izvor:
02.03.2018 u 19:33
0

ŠPANOVIĆEVA OTPUTOVALA U BIRMINGEM: Spremna sam da se borim za titulu svetskog šampiona u dvorani – jedinu koja mi nedostaje!

Najbolja srpska atletičarka Ivan Španović otputovala je danas u Birmingem i poručila da je spremna da se bori za titulu svetskog šampiona u dvorani – jedinu koja joj nedostaje.

Španovićeva je 2014. godine u Sopotu osvojila bronzu, a pre dve godine u Portlandu srebro.

"Srećna sam što sam zdrava i spremna da ponovo nastupim na prvenstvu sveta i što ću ponovo imati priliku da se sa najvećom rivalkom Britni Ris borim za najsjajnije odličje. Biće interesantno svakako jer je njoj imperativ da odbrani titulu svetske prvakinje, a meni da je osvojim, jer je to jedina zlatna medalja koja mi nedostaje", rekla je Španovićeva.

Takmičenje u skoku u dalj na programu je u nedelju od 16.27 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/LookerWeekly

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter