Izvor:
04.03.2018 u 17:39
0

IVANA, SAMO NAPRED: Španovićeva skače u dalj za svetsko zlato!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović od 16.27 boriće se za zlatnu medalju u skoku u dalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Birmingemu.

Ivana je među glavnim favoritima za najsjajnije odličje, a najveća konkurentkinja za zlato biće joj Amerikanka Britni Ris.

Španovićeva je aktuelna evropska prvakinja iz dvorane, pre dve godine na SP bila je srebrna i pravo je vreme za još jedan korak napred.

– Maksimalno sam fokusirana na Birmingem, a prethodna takmičenja, uključujući i Serbija open u Beogradu, poslužili su kao priprema za SP. Skok od oko 7,10 metara biće dovoljan za zlatnu medalju – rekla je nedavno naša šampionka, a sa njenim stavom složio se i trener Goran Obradović.

– Smatram da će ta daljina, možda koji centimetar više, biti dovoljna za zlatnu medalju.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter