Izvor:
13.05.2018 u 01:04
0

MINISTAR SPORTA ČESTITAO SRPSKOM KARATISTI: Joksić osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u karateu!

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uputio je čestitku Stefanu Joksiću, koji je danas osvojio srebrnu medalju na 53. Evropskom prvenstvu u karateu u Novom Sadu, u kategoriji do 67 kilograma.

– Čestitam srebrnu evropsku medalju našem odličnom Stefanu Joksiću! U sjajnoj atmosferi u Novom Sadu, ostvario si san svakog sportiste da osvojiš medalju pred svojom publikom i navijačima! Biti na evropskom postolju je veliki uspeh i siguran sam da je to pravi put i do svetskog i olimpijskog odličja za koji verujem da je tvoj put! Čestitam Stefanu, njegovom srtučnom timu i Karate federaciji Srbije! – navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter