Izvor:
13.05.2018 u 21:22
0

IVANA ŠPANOVIĆ IMA NOVI CILJ: Odličje na Mediteranskim igrama mi još nedostaje!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je danas da su joj ciljevi za ovo leto medalja na Mediteranskim igrama, jedinom takmičenju sa kojeg nema odličje, kao i odbrana zlata na Evropskom prvenstvu.

Španovićeva, svetska šampionka iz Birmingema u dvorani, završila je odmor i pripreme na Maldivima i sada vredno radi pripremajući se za nove uspehe.

"Prvi cilj su mi Mediteranske igre, još nemam medalju sa njih i uzbuđena sam zbog ucecšća na Igrama u Španiji. Potom sledi EP gde mi je bitno da odbranim titulu evropske šampionke koju sam osvojila pre dve godine u Amsterdamu", rekla je Španovićeva u rodnom Zrenjaninu, gde je snimala spot u reklamnoj kampanji Beohemije za "Duel Gold" deterdžent.

Mediteranske igre odrzazće se u Taragoni od 22. juna do 1. jula, a šampionat Evrope na otvorenom u Berlinu od 7. do 12. avgusta.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/LookerWeekly

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter