Izvor:
24.06.2018 u 12:14
0

NOVI SPEKTAKL U BEOGRADU: Počinje SP u basketu!

Ceremonijom žreba je zvanično počelo Svetsko prvenstvo u basketu 3 na 3 za najbolje srednjoškolce koje se održava u Beogradu. Srbija ima predstavnike u muškoj i ženskoj konkurenciji, a za medalje će se boriti reprezentacije iz 29 zemalja. Srpske devojčice su u Grupi C sa Estonijom, Irskom, Kineskim Tajpehom, Litvanijom i Čileom, a dečaci u Grupi B sa Kineskim Tajpehom, Mađarskom, Republikom Srpskom, Kuvajtom, Engleskom i Čileom.

– Predstoji nam zaista pravi spektakl. Pozivam građane da dođu i uživaju u basketu. Naše selekcije su se dobro spremile. Uvek je najlepše osvojiti medalju, ali najvažnije je da se trude, druže i na najbolji način i na terenu i van njega predstavljaju Srbiju – istakao je predsednik Saveza za školski sport Srbije, Željko Tanasković, koji uz pomoć Ministarstva omladine i sporta i Svetske školske sportske federacije organizuje ovaj veliki događaj.

Finale je na programu 29. juna.

Iz grupa prve četiri reprezentacije nastavljaju borbu za medalje. Mečevi se igraju na samo za ovu priliku montiranim najmodernijim terenima u hali Belexpo na Novom Beogradu.

Ulaz je besplatan za sve dane.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter