Izvor:
26.08.2018 u 12:34
0

SERENA IM NE ZAMERA: „Kada se radi o modi, niko ne želi da napravi prekršaj i pojavi se u istoj odeći“!

Američka teniserka Serena Vilijams izjavila je da je u dobrim odnosima sa organizatorima Rolan Garosa, uprkos tome što su joj zabranili da na tom grend slem turniru ubuduće igra mečeve u uskom crnom kombinezonu.

Osvajačica 23 grend slem titule rekla je da je razgovarala s predsednikom Teniskog saveza Francuske Bernarom Gidiselijem, koji je u petak rekao da će Rolan Garos uvesti pravila oblačenja za takmičare.

Vilijamsova je ove godine na Rolan Garosu igrala u posebno dizajniranom uskom crnom kombinezonu, inspirisanom kostimom žene-mačke. Amerikanka je tada rekla da se u tome oseća kao super heroj.

Ona je sada rekla da joj taj kombinezon više nije potreban, a podsetila je da ga je ove godine nosila iz zdravstvenih razloga zbog problema sa krvnim ugrušcima, posle porođaja prošlog septembra, kada je rodila ćerku.

– Kada se radi o modi, niko ne želi da napravi prekršaj i pojavi se u istoj odeći – našalila se Vilijamsova.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Jezebel

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter