Izvor:
28.09.2018 u 08:07
0

Serenin trener veruje u Novaka: „U narednim godinama osvojiće mnogo grend slemova“!

Francuski trener i teniski analitičar Patrik Muratoglu veruje da Novak Đoković može da pretekne Rodžera Federera po broju osvojenih Grend slem titula.

Muratoglu nije mogao da se odluči koga bi želeo da trenira od "velike četvorke", ali zna ko može da pretekne Rodžera Federera po pitanju osvojenih Grend slemova.

"Imam veliko poštovanje za sve šampione. Svi oni su veoma posebni, ali ako mene pitate ko može da postavi rekord po broji Grend slemova, biram Novaka", rekao je Muratogluu razgovoru za "Punto de Break".

Proslavljeni francuski trener nastavio je pohvalno o Novaku.

"Kada je on na svom nivou onda pobeđuje Rodžera i Rafu. Mislim da se vratio na stari nivo i verujem da će osvojiti mnogo Grend slemova narednih godina", dodao je Muratoglu.

Nadal se neće pojaviti na azijskoj turneji, Federer će igrati Masters u Šangaju, ali ne turnir u Tokiju. Novak se zvanično odlučio za nastup u Kini, ali još nije bio siguran za nastup u Japanu.

b92.net
Foto: wikipedia, wikimedia commons

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter