Izvor:
22.09.2016 u 19:50
0

VIKTORU SRPSKI DERBI: Troicki lako do četvrtfinala gde ga čeka Vavrinka

Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale turnira u Sankt Peterburgu pošto je u srpskom derbiju savladao Dušana Lajovića sa 6:4, 6:4. Meč je trajao sat i 14 minuta.

Troicki je bio bolji i u drugom međusobnom meču. U prvom setu je napravio dva brejka i poveo 5:1. Tada se Dušan probudio, osvojio naredna tri gema, smanjio na 5:4, ali nije imao snage za potpuni preokret.

U drugom je viđen samo jedan brejk. Napravio ga je Troicki u petom gemu i poveo 3:2. Do kraja je sačuvao prednost iskoristivši prvu meč loptu. Naredni rival će mu biti prvi nosilac i pobednik US Opena Švajcarac Stan Vavrinka.

Happytv.rs
Foto: Twitter/VAVEL_USA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter