Izvor:
29.05.2019 u 09:50
0

ONA JE BUDUĆNOST SVETSKOG TENISA, DOLAZI IZ SRBIJE, ALI IGRA ZA FRANCUSKU: Ima samo 16 godina, divi se Novaku i neverovatno je talentovana!

Upoznajte Selenu Janićijević, 16-godišnjakinju koja je poreklom iz Srbije, ali je ipak odlučila da nastupa pod zastavom Francuske.

Selena je izuzetno talentovana, Francuzi veruju da je pred njom blistava karijera, pa je dobila i specijalnu pozivnicu organizatora da nastupi na Rolan Garosu.

Za ovu sjajnu juniorku ističu da je veoma agesivna na terenu, da voli da napada i da je neverovatan borac – nikad se ne predaje.

Idol mlade teniserke je Novak Đoković. Selena je odrasla gledajući srpskog tenisera, čiji je veliki obožavalac.

Poslednje dve godine trenira u jednoj privatnoj akademiji, a uz nju je stalno otac Miki, koji smatra da je pred njegovom ćerkom dug put:

– Vajd karta nije garancija uspeha, radije bih to gledao kao veliko iskustvo za nju i priliku da vidi kakvi su zahtevi tenisa na najvišem nivou – izjavio je francuskim medijima.

Selena je u utorak debitovala na Gren slemu. Doživela je poraz od Poljakinje Ige Švjontek.

Kurir
Foto: Twitter/TenisActu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter