Izvor:
12.08.2019 u 19:30
0

ZAUSTAVLJENI U PRVOM KOLU: Novak i Janko ispali u dublu na startu Sinsinatija!

Srpski dubl stao na prvom koraku, ali je nastup svakako poslužio.

Dok se priprema za prvi meč u Sinsinatiju, Novak Đoković iskoristio je priliku da zajedno sa Jankom Tipsarevićem nastupi u dubl-konkurenciji.

Njih dvojica nisu ostvarili zapažen rezultat, što i ne čudi s obzirom na to da im igra u parovima nikad nije bila prioritet, ali je meč sigurno poslužio svrsi.

Bolji od srpskog tandema bio je par Lukaš Kubot (Poljska) – Marselo Melo (Brazil), a konačan rezultat bio je 2:6, 3:6, posle sata i dva minuta igre.

Podsetimo, Novak će učešće u Sinsinatiju započeti u 2. kolu, duelom protiv boljeg iz meča Sem Kveri (SAD) – Pjer-Ig Erber (Francuska).

Mondo.rs
Foto: Instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter