Izvor:
08.05.2016 u 18:29
0

RUMUNKA POKORILA MADRID: Simona Halep pobedila Cibulkovu u finalu

halep

Rumunka Simona Halep osvojila je Masters u Madridu pobedivši Dominiku Cibulkovu u finalu 6:2, 6:4.

Rumunka je time pokazala da se vraća u formu nakon što je sezonu počela sa sedmog mesta WTA liste, pa će u ponedeljak dospeti na peto mesto zahvaljujući ovoj pobedi.

Imala je nešto lakši zadatak s obzirom na to da glavna favoritkinja Serena Vilijams nije ni učestovala, a Azarenka se povukla sa turnira.

Radvanska, Muguruza i Anđelika Kerber su završile takmičenje u ranim fazama, pa je tako Simona ostala jedina iz top 10 teniserki u četvrtfinalu.

U prvom setu Rumunka je povela sa 5-1, ali je Slovakinja uspela da pripreti.

Delovalo je da će drugi set biti mnogo neizvesniji, ali je rani brejk odlučio, i Simona je uspela da pobedi nakon 1 sata i 20 minuta igre.

Ovo je njena prva titula posle 14 meseci.

HappyTv.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter