Izvor:
25.10.2016 u 17:37
0

POST DUGO TRAJE: Novak tri meseca bez trofeja

​​​​​​

Od 31. jula čekamo da Novak Đoković osvoji titulu. Post predugo traje, poslednji put je bio najbolji u Torontu, koji mu je bio generalna proba za Olimpijske igre.

Moramo i da stavimo ruku na srce, pa da budemo pošteni i kažemo da se od pomenutog trenutka Novak nije naigrao tenisa jer je bio povređen. Učestvovao je na Olimpijskim igrama, US Openu i Šangaju, ali nigde nije uspeo da osvoji trofej.

Kako nas je u poslednje dve sezone navikao da na skoro svakom turniru uzima titule, sada nam je čudno što na poslednja tri takmičenja to nije uspeo. Poslednji put dugačak post Đoković je imao 2013, kada je šest meseci čekao da podigne pehar. Tada je 21. aprila bio najbolji u Monte Karlu pobedivši u finalu Rafaela Nadala, a onda je redom gubio u Madridu, Rimu, na Rolan Garosu, Vimbldonu, u Montrealu, Sinsinatiju i na US Openu.

U smiraj ove sezone, Novak ima priliku da ponovo zablista. Za to mu je potrebno da odbrani trofeje u Parizu i Londonu za berićetan završetak sezone i odbranu prvog mesta na ATP listi.

Blic.rs
Foto: Twitter/usopen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter