NOLE ISKRENO O TENISU I PORODICI: Da li su rekordi važniji od vremena koje provedem sa porodicom?!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković po prvi put je pričao o svojim poznim igračkim godinama, ali i o velikom rivalstvu sa Federerom i Nadalom. 

U poslednje vreme sve češće se govori o tome da će veliki trojac još dugo vladati tenisom i da čelnici ITF na sve načine pokušavaju da ih sačuvaju. 

 

- Da li su rekordi važniji od vremena koje provedem sa porodicom? Da li su bitniji od mog zdravlja ili nekih drugih stvari? Nisu! Potpuno sam otvoren i sto odsto iskren oko svega, mnogo pričam sa suprugom oko toga svega, sa roditeljima, braćom, ljudima koji su mi bliski, jer želim da shvatim kako oni gledaju na sve to, izjavio je Đoković u intervjuu za CNBC.

Novak je ponovo naglasio kako su mu deca i porodica na prvom mestu. 

- Otac sam dva anđela i vreme koje provodim sa njima mi je veoma dragoceno. Ne želim da prođem kroz živoz i da shvatim da nisam bio tu, da sam propustio neke najvažnije stvari u njihovom odrastanju.

Kada su Novaka Đokovića iz CNBC-a upitali da li može da zamisli svoj život bez tenisa, rekao je:

- I da i ne. Mogu da zamislim zato što se ne bojim života bez tenisa. Srećnim me čini i mnogo drugih stvari, ali isto tako sam rekao i ne, zato što to i neće biti život bez tenisa. Zbog toga što i kada ne budem igrao, biću i dalje aktivan u sportu. Želim da imam svoju akademiju, da prenesem sva svoja iskustva novim generacijama koje stasavaju u Srbiji, zaključio je Novak.

 

 

 

kurir.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro