Izvor:
28.10.2016 u 02:59
0

Pobesneli Viktor Troicki na turniru u Beču: Je*u me celu sezonu, dokle više? (video)

Srpski teniser u prvom kolu turnira u Beč besneo zbog odluke sudija da poen dodele Kevinu Andersonu. Troicki je pobedio Južnoafrikanca, a danas i Dominika Tima.

Viktor Troicki nastavlja sa odličnim igrama na turniru u Beču. Srpski teniser je u drugom kolu pobedio devetog igrača sveta Dominika TIma sa 6:2, 7:5, a dan ranije je savladao Kevina Andersona u tri seta.

Ne samo da je duel sa Južnoafrikancem bio dramatičniji, već je kod Troickog, prilikom jednog poena, izazvao erupciju nezadovoljstva i bujicu teških reči. Sudije su dosudile dobru loptu, a Srbin se nije složio s njima. Smatrao je da je Anderson napravio neiznuđenu grešku i da je poen trebalo da pripadne njemu.

Tražio je pomoć kod glavnog sudije, ali uzalud.

"Je*em vam mater više. Pa, poludeću, ne mogu više ovako. Je*u me celu sezonu, ne mogu ovako da igram", besneo je Viktor pošto je izgubio još jedan poen, samim tim i servis.

Kamera iz publike je sve zabeležila:

Mondo.rs
Foto: ATP world tour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter