Izvor:
29.10.2016 u 16:30
0

Pakosno: Rivali pričaju gluposti o Novaku

Mnogi teniseri i bivši asovi od kada je Novak pao u formi trude se u prvi plan da istaknu i njegove navodne životne probleme. Stan Vavrinka kazao je da Novak Đokovića zbog životnih i porodičnih problema igra loše, što je posebno iznerviralo Armenulića.

Mešati se u tuđe porodične stvari, i kada ih znate, nije lepo. Sve što pričaju Vavrinka, Federer i Vilander su njihove želje, nastale iz ljudske pakosti. Svima njima blago rečeno, Nole nije simpatičan. Kada sve to znaju, molio bih sve njih da nam otkriju i čemu se radi kazao je za Kurir Armenić.

Srpski teniski stručnjak kaže da se Vavrinka i Federer mešaju u stvari koje ih se ne tiču.

Novak nikada nije pričao o Vavrinkinom razvodu ili o tome što se zaljubio u ovu malu Hrvaticu, Donu Vekić. I Federer se nešto preterano brine o za Novaka, kao i Vilander, koji koristi svaku priliku da ga omalovažava.Noleta vole jedino njegova porodica, Srbija i Kina smatra Armenulić.

Informer
Foto: Twitter/Arab_News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter