Izvor:
01.11.2016 u 17:42
0

Hrvati luduju: Hoće li Čilić skinuti Novaka sa prestola?

Hrvatski mediji luduju jutros sa teorijom da od Marina Čilića zavisi da li će Novak Đoković ostati prvi teniser sveta posle mastersa u Parizu.

Prema projektovanom žrebu, Đoković i Čilić bi trebalo da se sastanu u četvrtfinalu turnira u Parizu, pa je to Hrvatima "argument" da od njihovog igrača zavisi da li će Novak ostati broj 1.

Da bi Đoković sačuvao prvo mesto mora da dođe do finala mastersa u Gradu svetlosti.

Marin Čilić jeste u dobroj formi, osvojio je u nedelju turnir u Bazelu, ali koliko on može da ugrozi Đoković pošto mu je skro sa srpskim teniserom 0:14!

Teniska vest godine glasi: Novak Đoković bi nakon gotovo dve i po godine mogao izgubiti prvo mesto svetskog tenisa. Nastavak je još uzbudljiviji: Endiju Mareju bi u tome mogao pomoći – Marin Čilićpiše Jutarnji list.

Ni Večernji list nije zaobišao ovu teoriju:

Kraj jedne ere? Novak Đoković već ove nedelje može da izgubi broj 1, a s trona bi ga mogao skinuti – Čilić – naslov je teksta u Večernjem listu.

stim putem ide i Tportal, koji ima tekst na identičnu temu:

Srpski teniser je van forme i ovaj put naš najbolji teniser definitivno ima priliku, a u slučaju pobede mogla bi se završiti i Noletova vladavina svetskim tenisom piše Tportal.

Informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter