23°C

Beograd

SRPSKI TENISER SE OPORAVIO OD KOKSAKI VIRUS: Vreme je za treninge!

Srpski teniser Laslo Ðere oporavio se od koksaki virusa i počeo sa treninzima.

Ðere je ujedno bolovao i od citamegalo virusa i mononukleoze, a da nije znao, ali je sada spreman se vrati turnira i zato se prijavio za nastup u Bazelu i Mastersu u Parizu.

- Srećom, virus mi je prepoznat na vreme jer bi inače bio u opasnosti da izazove upalu srčanog mišića. Sa otkrićem ova tri zdravstvena problema, moj tim i ja smo doneli odluku da napravim pauzu u treninzima od barem mesec dana, bez bilo kakvih fizičkih aktivnosti. U tom periodu sam radio i magnetnu rezonancu srca i ultrazvuk abdomena. Rezultati prošlonedeljnog pregleda kod kardiologa bili su, na moju veliku radost, zadovoljavajući. Virus je suzbijen i dobio sam dozvolu da ponovo počnem sa treninzima - rekao je Ðere, a preneto iz njegovog PR tima.

Ðere kaže da mu je u ovom trenutku najvažnije da radi na kondiciji.

- Uželeo sam se tenisa, osećam se bolje iz dana u dan i voleo bih kada bih uspeo da budem spreman već za nastup u Bazelu, na šta će najviše uticati moje stanje narednih dana - naglasio je Ðere.

Ðere je poslednji meč krajem avgusta u porazu od sunarodnika Miomira Kecmanovića na US openu i trenutno je 39. na svetu.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Laslo Djere

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar