Izvor:
19.10.2019 u 11:25
0

MAJORKA: Poznati teniser danas će stasti pred matičara!

Poznati teniser Rafael Nadal (33) staće danas pred matičara sa dugogodišnjom devojkom Ksiskom Perel na Majorci, na jednom od najskupljih imanja u Španiji.

Očekuje sa da će venčanju prisustvovati veliki broj ljudi iz sveta sporta i šou biznisa. Kralj Španije Huan Karlos Prvi doći ce na venčanje helikopterom. Za pripremu hrane angažovan je jedan od najboljih kuvara koji ima i Mišelinovu zvezdicu makarena de kastro.

Rafa i Ksiska se zabavljaju vec 14 godina, a ona je dala otkaz na starom poslu u osiguranju kako bi postala projektni direktor u Fondaciji Rafaela Nadala, piše foxsports.com.au.

Poznata je po tome što ne voli javno da se eksponira i čuva svoj privatni život sa teniserom daleko od očiju javnosti.

Ono što je sve iznenadilo jeste da venčanju neće prisustvovati bračni par Šakira i Pike. Očekuje se da će među zvanicama biti pevač Enrike Iglesias, NBA košarkaš Po Gasol i fudbaler Iker Kasiljas.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/RafaelNadal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter