Izvor:
28.10.2019 u 09:37
0

MASTERS U PARIZU: Federer neće igrati!

Švajcarski teniser Rodžer Federer neće igrati na Mastersu u Parizu, objavili su danas organizatori.

Dan pošto je osvojio 10. titulu na turniru u Bazelu, ukupno 103. trofej u karijeri, treći teniser sveta odlučio je da odustane od nastupa na poslednjem mastersu sezone u glavnom gradu Francuske.

"Žao mi je što moram da se povučem sa Mastersa u Parizu. Moram da poštedim sebe, jer želim da igram što duže ns ATP turu. Izvinjavam se francuskim navijačima. Vidimo se naredne godine na Rolan Garosu", rekao je Federer za sajt takmičenja.

Švajcarac je bio postavljen za trećeg nosioca, u polovini žreba sa Špancem Rafaelom Nadalom, a njegovo mesto zauzeće "laki luzer".

Masters u Parizu počinje danas i traje do 3. novembra.

Izvor: Tanjug
Foto: ATP World Tour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter