7°C

Beograd

SUSRET SRPSKOG ASA I PRINCA Đoković se susreo sa šeikom Hamdanom iz Dubaija!

Novak Đoković se i dalje sprema za novu sezonu u Dubaiju, a uskoro kreće na put za Australiju gde će od 3. januara igrati na ATP kupu.

Ipak, Novak je peoretklih dana vredno vežbao, poznato je da je tamo u istor vreme bio i sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, sa kojim je imao i zajednički deo treninga.

Nije samo Ronaldo bio taj sa kojim se Đoković susreo u Dubaiju. Srpski teniser je objavio i fotografiju sa šeikom Hamdanom Bin Mohamedom bin Rašidom Al Maktumom, princom iz Dubaija.

"Oduvek sam imao veliku strast i posevećenost kao i ljubav prema sportu. Uspeo sam to da pretočim u profesionalnu karijeru i iskoristim izazov za lični rast i napredak na svakom nivou, na dnevnoj bazi, ali isto tako i da bih inspirisao ljude oko sebe da koriste sport kao platformu za dobro - disciplinu, takmičenje, fer-plej, jedinstvo, timski rad".

"Na svom putu sam upoznao mnogo etuzijasta koji vole sport, ali ti Faz su tu strast i posvećenost i poštovanje prema sportu podigao na drugi nivo. Volim tvoj rad i srećan sam da mogu da pomognem u tvojoj fantastičnoj misiji kako bi ljubav prema sportu približili ljudima", poručio je Đoković uz komplimenete princu iz Dubaija.

Novak Đoković će uskori igrati na ATP kupu u Brizbejnu gde će biti deo tima Srbije.
b92.net
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti