Izvor:
15.11.2016 u 23:43
0

Ne vole ga britanski mediji: Optužili Novaka da je izazvao sukob sa novinarima!

Novinar britanskog "Mirora" Nil Meklin, koji je pre dva dana ušao u verbalni sukob sa Novakom Ðokovićem, napisao je kolumnu u kojoj je optužio srpskog tenisera da je svesno ušao u raspravu.

– Zamislite Lionela Mesija ili Kristijana Ronalda da šutnu loptu u publiku, a onda da iznervirano tvrde da na konferenciji za medije ne bi trebalo da budu pitani o svom ponašanju. Nešto ekvivalentno tome uradio je Novak Ðoković u nedelju", napisao je Meklin i konstatovao kako se "Novak lažno uvredio kada sam ga upitao o tome da njegovi postupci lagano mogu da dovedu do trenutne suspenzije.

On je ocenio da je u redu da sportista pokaže frustraciju u žaru borbe, jer je izgubio set nakon što je spasao šest set lopti, ali da se obično pokaju posle meča.

Prema Meklinovoj oceni Ðoković je u London stigao "spreman na sukob", što je pokazao na prvoj konferenciji za medije, kada je novinaru "Sana" na pitanje da li će se vratiti u prepoznatljivu formu fizički i psihički, oštro rekao: "Otkud vam to? Ja sam sebi normalan svakoga dana".

– Kada je na vrhuncu forme mislim da je Ðoković i dalje najbolji na svetu. Ali njegov pad od kompletiranja grend slema i njegovoo ponašanje su deo ove price. Ako ne želi da ga pitamo o izbacivanju loptica u publiku, onda to ne bi trebalo da radi – zakljucio je Meklin.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter