Izvor:
11.05.2016 u 13:45
0

MARI TRAŽI TRENERA: Moguće da će to biti bivši teniser

endi

Endi Mari okončao je saradnju sa svojim trenerom Ameli Morezmo, ali ne isključuje mogućnost da mu novi trener bude neki od bivših igrača.

On je raskinuo poslovnu saradnju sa francuskinjom, a kao razlog naveo je manjak vremena koji su proveli radeći zajedno na njegovoj igri- od Australijan opena bili su zajedno samo nedelju dana.

Pre nego što je počeo da radi sa Morezmo, trener mu je bio osmostruki Gren slem osvajač Ivan Lendl, sa kojim je osvojio Ju Es open, Vimbldon i olimpijsko zlato.

– Nije neophodno da bude bivši igrač, ali je definitivno mogućnost. Oni mogu da pomognu oko Gren slemova, velikih mečeva. Bili su takvim situacijama i znaju kako to izgleda – rekao je.

Bilo kako bilo, ko god nasledi Morezmo, Mari neće žuriti sa donošenjem odluke. On je već u potrazi za novim trenerom, ali prvo želi da ima probni period sa njim.

– U nedelji između Frenč opena i Kvinsa, mogao bih da probam nešto novo. Ipak, neću uzimati nikoga za stalno bez probe. To sam radio sa svim svojim trenerima, a zaista je potrebno da neko vreme provedemo zajedno kako bismo videli kakva nam je komunikacija – zaključio je.

HappyTv.rs
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter